Massageterapeutisk behandling

Det är skillnad på massage och massage. Det märks på alla de som har provat att gå till våra massörer! En välutbildad professionell massör kan diagnosticera dina problem och åtgärda dem. Med varma händer masseras muskler till att slappna av och smärtan försvinner. Glöm inte att massageterapeutisk behandling och naprapatbehandlingar kompletterar varandra fantastiskt bra.

Våra massörer är välutbildade och de vet exakt var triggerpunkter och muskelknutor är belägna. De hjälper dig även att stretcha korta muskler och kan om du vill ge dig tips på övningar som minskar spänningar i din kropp. En massageterapeut använder kunskaper inom anatomi, fysiologi, medicin och patologi för att hjälpa dig som har ont i ryggen, problem med din rörlighet och/eller smärta i muskler. Massageterapeuten har främst massage i sin verktygslåda, i det begreppet ingår muskeltöjningar samt triggerpunktbehandling m.m.

Vi har arbetat med massage sedan 2003

JamtKliniken har erbjudit en omfattande samling av hälsoterapeuter sedan 2003. Vi tillhandahåller, förutom massageterapeuter, bland annat även naprapater, akupunktur och träningscoachning. Oavsett om du jobbar på kontor, motionerar eller är elitidrottare så kan vi erbjuda dig rätt behandling. Vår ambition är att du ska få tid hos den terapeut du önskar besöka inom 24 timmar.

Lider du av spänningar och smärta i ryggen på grund av för mycket stillasittande vid datorskärmen? Det är bara ett av de tillfällen då massage kan få bukt med dina problem. En massage är även en mycket effektiv form av avkoppling som du enkelt kan unna dig hos oss. Du hittar oss i centrala Åre, på Kurortsvägen 20 i samma hus som Polisen men en trappa ner. Boka tid hos en av våra massageterapeuter genom att klicka på bokningsknappen eller ringa oss på 0770-220 220.

Välkommen till oss på massage!

Kontakta din terapeut